BejelentésVámpírnaplók
Vámpírnaplók a legjobb sorozat a világon :)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem Klaus helyes és az akcentusa valami elbűvölő.Elenát megakarja ugye ölni hogy előhozza a farkas énjét.Ez elég furcsa hogy egy olyan lény lenne ami farkas is meg vámpír is.Azt tudjuk már hogy a 3.évad az Ősökről szól majd.
Itt egy kép Klausról:(de nehogy a szemébe nézz mert megigéz):) XD


--------------------------------------------------
Egy régebbi interjú:
Joseph Morgannel (Klaus) készült egy interjú a buddytv.com jóvoltából.Amiben beszél a fináléról.

A 2. évad hátralévő részéről:
"A nézők Klaust a leggonoszabb személynek ismerik.De a legrosszabb még hátra van"

Arról, hogyan látja Klaust:
"Ha te vagy a legerősebb lény a világon akkor semmi nem jelt fenyegetést a számodra,ezek miatt megtalálod mindenben a humort,és képes vagy minden szituációban rafinált és játékos lenni.Amikor Elijah-ot a 19.epizódban a falhoz dobtam akkor azt mondtam neki ordítva hogy "Ne hazudj nekem"ez volt az egyetlen amikor ordítottam.Klaus Rendelkezik bizonyos fokú megfélemlítéssel."

A 2. évad utáni szereplésről:
Nem mondok se igent sem nemet,de reménykedem a folytatásban.Csodálatos volt ez az utlsó részek az évadban.Remélem hogy ez egy hosszabb távú szereplés lesz a számomra.

Arról mit szeretne látni Klaus múltjából:
Vissza szeretnék menni az időben olyan 1000 évet mert részben ez érdekes lesz.Azt hiszem tógában lenne és szandált viselne, vagy valami ezekhez hasonlót. Főleg azért ami akkor történt.Szeretném látni amikor az átok Klausra szállt hogy hogy is történt ez.

A Petrova hasonmások történetéről:
Katherine is hasonmás volt.Az eredeti Petrova.szeretném látni hogyan jött létre és lett része az átoknak.Meg hogy miért kell felhasználni az ő hasonmását 500 illetve 1000 év múlva.
Ennyi


--------------------------------------------------


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!